Huttendorp Stadshagen 2021 afgelast!

Huttendorp Stadshagen 2021 afgelast!

We zijn ondertussen alweer een jaar verder en ook nu houdt de coronacrisis ons bezig. We hadden vorig jaar uiteraard gehoopt dat we dit jaar weer van start konden gaan met ons mooie huttendorp, maar gezien de huidige situatie en regelgeving vinden wij het simpelweg niet verantwoord om dit jaar veel mensen en kinderen op ons veld toe te laten. We hebben daarom besloten om ook dit jaar Huttendorp Stadshagen niet door te laten gaan.

We vinden dit vanzelfsprekend weer enorm jammer, maar we vinden ook dat het evenement veilig moet kunnen plaatsvinden. Zowel voor onze deelnemers, ouders, bezoekers en vrijwilligers.

Ik heb mij aangemeld als vrijwilliger, wat betekent dit voor mij?

Nogmaals bedankt voor je aanmelding! Je hoeft verder niets te doen. Alle aanmeldingen voor dit jaar worden, net als voor 2020, verder niet meer behandeld. We hopen je volgend jaar écht weer te kunnen ontvangen als vrijwilliger. Je kunt je te zijne tijd weer opnieuw aanmelden.

Ik heb hier een vraag over.

Dat begrijpen wij. Je kunt ons bereiken via info@huttendorpstadshagen.nl.

Tot slot…

…hopen wij jullie volgend jaar weer terug te zien op een mooie editie van Huttendorp Stadshagen 2022!