Huttendorp Stadshagen 2020 afgelast!

Huttendorp Stadshagen 2020 afgelast!

Het zal je niet ontgaan zijn: het coronavirus houdt de wereld al een tijdje in z’n greep. Dit heeft gevolgen voor evenementen en bijeenkomsten door het hele land.

De overheid heeft alle evenementen tot 1 september 2020 verboden. Dit betekent ook dat Huttendorp Stadshagen dit jaar niet zal doorgaan. We vinden dit uiteraard heel jammer, maar als organisatie vinden wij ook dat de veiligheid van de deelnemers, vrijwilligers en andere betrokkenen voorop hoort te staan.

Ik heb mij aangemeld als vrijwilliger, wat betekent dit voor mij?

Nogmaals bedankt voor je aanmelding! Je hoeft verder niets te doen. Alle aanmeldingen voor dit jaar worden verder niet meer behandeld. We hopen je volgend jaar weer te kunnen ontvangen als vrijwilliger. Je kunt je te zijne tijd weer opnieuw aanmelden.

Ik heb hier een vraag over.

Je kunt ons bereiken via info@huttendorpstadshagen.nl.

Tot slot…

…hopen wij jullie volgend jaar weer terug te zien op een mooie editie van Huttendorp Stadstagen 2021!